zondag 29 juni 2014

Viering pensioen meester Vic 25-06-2014


Het was een geweldig afscheidsfeest dat mijn collega's en de leerlingen voor mij gegeven hebben op de laatste woensdag van het schooljaar.  
En dan nog te bedenken dat zij dit voorbereid hebben tijdens de drukste periode van het schooljaar.  
Mijn vrouw, de leerlingen en ik hebben een onvergetelijke voormiddag beleefd die zo voorbij was.  
Dank u wel beste collega's voor het ontbijt op school, voor de leuke spelletjes en het mooie liedje tijdens de voormiddag, voor de vele cadeautjes, de extra grote tekening, de foto's en voor de gezellige receptie nadien.

Ik wil ook graag alle kinderen en vooral de leerlingen van het tweede leerjaar en hun ouders bedanken voor de prettige samenwerking het voorbije schooljaar.  
Alle leerlingen hebben veel bijgeleerd op verschillende gebieden.  Soms ging dat al spelend, prettig en vanzelf.
Soms lukte dat niet dadelijk, soms moest iets een tweede keer geprobeerd worden en nog een andere keer moesten ouders troosten en aanmoedigen wanneer iets niet zo goed lukte.
Dank u wel beste leerlingen en ouders voor de tekeningen, de wensen, de kaartjes, de dranken, de koekjes, de pralines, de chocolade, de cake, de taarten, de medaille, en andere dingen die ik van jullie kreeg.

Ik ben blij dat ik met jullie mocht samenwerken en vergeet zeker mijn collega's en de leerlingen en hun ouders van mijn laatste werkjaar niet.

Dank u wel voor alles en dat het jullie de volgende jaren heel goed mag gaan.

meester Vic

1 opmerking:

  1. GENIET nu maar van de heerlijke PENSIOENjaren... Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen